Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن نورویورولوژی، از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در آقایان نام برد و بر ضرورت انجام آزمایش PSA در سنین ۴۰ تا ۷۱ سالگی تأکید کرد.

به گزارش ایلنا، دکتر مهری مهراد به بیماری های مثانه و سرطان پروستات در آقایان اشاره کرد و گفت: سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع‌ترین علت مرگ و میر در آقایان اشاره کرد و بر انجام آزمایش آزمایش PSA برای تشخیص این سرطان تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن نورویورولوژی با اشاره به اینکه انجام این آزمایش از ۴۰ سالگی تا ۷۱ سالگی ضروری است، افزود: بهترین بهداشت سلامت مردان، مراجعه یک بار در سال به متخصص اورولوژی برای چکاپ است.

مهراد با عنوان این مطلب که اگر سایز پروستات زیر ۳۵ گرم باشد با توصیه‌های پزشکی و دارو قابل درمان است، تصریح کرد: اگر ادرار دفع نشود مشکل پروستات این افراد حادتر می شود

وی افزود: نگهداشتن ادرار در طولانی مدت عوارض زیادی دارد بنابراین لازم است آقایان هر دو تا سه ساعت یکبار مثانه را تخلیه کنند.

رئیس انجمن نورویورولوژی بر ضرورت آگاه بودن بر عفونت ها با علائمی همچون سوزش، تکرر و بوی بد ادرار اشاره کرد و گفت: با انجام آزمایش می‌توان از عوارض این عارضه در میانسالی جلوگیری کرد.

مهراد با عنوان این مطلب که بزرگی خوش خیم پروستات گاهی به شکلی است که باعث می شود باقیمانده ادرار دفع نشود تأکید کرد: این مسئله می تواند مشکلات زیادی برای فرد ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه باقیمانده ادرار با سونوگرافی قابل تشخیص است، خاطرنشان کرد:  دیابت یکی از بیماری‌هایی است که مثانه را از بین می برد و در نتیجه افراد دیابتی به سمت نارسایی کلیه و دیالیز پیش می‌روند.

رئیس انجمن نورویورولوژی با عنوان این مطلب که آقایان ۶۰ سال به بالا که پروستات بزرگ دارند و از جراحی می ترسند برای نجات آنها باید عمل سنداژ انجام شود افزود: اگر عارضه این افراد با جراحی درمان شود نیازی به سنداژ نخواهند داشت.

مهراد با بیان این مطلب که عمل پروستات یک عمل ساده و سرپایی بوده که عوارض زیادی ندارد اظهار داشت: کسانی که PSAبالا دارند و مشکوک به سرطان پروستات هستند نگران نباشند چون این نوع سرطان قابل درمان است در صورتی که به موقع تشخیص داده شود.

وی از دیابت و فشار خون به عنوان دو عامل تأثیرگذار روی سیستم کلیه و مثانه نام برد و گفت: نیاز است که مردان میانسال با مراجعه مداوم به اورولوژیست همواره از سلامت خود اطمینان پیدا کنند.

رئیس انجمن نورویورولوژی در ادامه به موضوع شب ادراری در پسربچه ها اشاره کرد و گفت: بعضی از پسربچه ها اختیار ادرار شب را دیر به دست می آورند از همین رو لازم است توسط والدین توصیه هایی به آنها بشود که حتما در زنگ تفریح مدرسه به دستشویی بروند زیرا اگر این کار انجام نشود باعث تنبلی مثانه خواهد شد.

مهراد در ادامه با بیان این مطلب  که سرطان پروستات می‌تواند عامل ارثی باشد، تأکید کرد: افرادی که سابقه فامیلی این عارضه را دارند می بایست از ۳۵ سالگی آزمایش PSA را انجام دهند.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید